ویزای کانادا توریستی – ویزای کانادا | وقت ویزای کانادا | واریزی سفارت 250 دلار http://vaghtvisa.com Wed, 24 Apr 2019 12:30:51 +0430 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.10 گرفتن ویزای کانادا توریستی http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/ http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/#respond Wed, 24 Oct 2018 11:14:17 +0000 http://vaghtvisa.com/?p=2757 گرفتن ویزای کانادا توریستی

گرفتن ویزای کانادا توریستی: شاید بسیاری از شما برای گذران اوقات فراغت و تعطیلات تابستان خود به فکر سفر به اقصی نقاط کشور و یا سفر به سایر کشور های جهان افتاده باشید.

یکی از مهم ترین آیتم ها برای ذلت بردن از سفر خود عدم صرف هزینه ی های گزاف انتخاب مقصد مناسبی که هم از نظر داشتن مکان های تفریحی و گردشگری  هم از نظر پرداخت هزینه ها مقرون به صرفه میباشد.

برای اتنخاب بهترین مقصد شما میتوانید در سایت های مختلف به دنبال کشور مختلف گشته و با ویژگی های آنها آشنا شوید.

معمولا اکثر گردشگران از میان کشو رهای جهان علاقه مندی زیادی برای مسافرت به کشور کانادا دارند زیرا کانادا با داشتن طبیعت بکر و مکان های تورستی زیبا باعث این علاقمندی گردیده است .

گرفتن ویزای کانادا توریستی

دومین کشور پهناور جهان با داشتن مناطق بکر و طبیعت دیدنی مثل آبشار نیاگار ا که در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر تورنتو و در امتداد مرز کانادا و امریکا قرار گرفته توانسته سالانه بیش از سه هزار گردشگر  را به خود جذب نمایید, از مکان های گردشگری کانادا به کوه های راکی , برج سی در شهر تورنتو,ساختمان کبک قدیم و طبیعت ویسلر اشاره کرد.

ما دراین صفحه به نحوه ی مسافرت کردن و گرفتن ویزای کانادا توریستی اطلاعات مورد نیاز شمار را ارائه خواهیم کرد.

از مهم ترین موارد  سفر گردن به کشور کانادا دریافت پاسپورت و ویزا ی کانادا توریستی و یا سایر ویزا های دیگر میباشد. به طور معمول فرایند گرفتن پاسپورت در ایران دو الی سه هفته طول میکشد.

 مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا توریستی

۱:پاسورت

۲: ارائه مدرک تاییدیه بانکی به منظور توانایی مالی برای تامین هزینه های لازم برای مسافرت

۳: گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن

۴: دریافت مدرک تاییدیه توسط کارگزار کشور کانادا

امیدواریم اطلاعاتی را که در ارتباط با کشور کانادا و نحویه ی دریافت ویزای کانادا توریستی خدمت شما عزیزان ارائه کردیم مد نظر شما قرار گرفته باشد.

ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا

ویزای توریستی کانادا

]]>
http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/feed/ 0
گرفتن ویزای توریستی کانادا http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7/ http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7/#respond Tue, 18 Sep 2018 17:03:46 +0000 http://vaghtvisa.com/?p=1875 گرفتن ویزای توریستی کانادا

افراد متقاضی با گرفتن ویزای توریستی کانادا اجازه ورود به خاک کانادا تنها با هدف گردشگری را دارند.

متقاضیان با ویزای توریستی کانادا حداکثر اجازه اقامت در خاک کانادا به مدت شش ماه در سال را دارند.

ویزای توریستی یا موقت کانادا به دو دسته تقسیم می شود

  • ویزای یک بار ورود (Single)
  • ویزای چند بار ورود (multiple)

هر دو ویزا تاریخ انقضای معینی دارند که دارندگان تا قبل از پایان آن مجاز به استفاده از این ویزا ها می باشند.

ویزای یک بار ورود (Single)

افراد دارنده این ویزا می توانند به مدت شش ماه در این کشور اقامت کنند و تنها یک بار اجازه ورود به کانادا را دارند.

دارندگان این ویزا پس از خارج شدن از این کشور، برای ورد دوباره باید از سفارت کانادا ویزای جدید اخذ کنند.

ویزای چند بار ورود (multiple)

ویزای چند بار ورود یا ویزای مولتی کانادا به بازدیدکنندگان اجازه ورود به کشور کانادا و اقامت در خاک این کشور به مدت شش ماه در سال را می دهد.

گردشگران دارای ویزای مولتی کانادا پس از خروج از خاک این کشور بدون نیاز به گرفتن ویزای جدید می توانند به این کشور سفر کند این اجازه تا ۵ سال به دارندگان این ویزا داده می شود.

روند گرفتن ویزای توریستی کانادا

متقاضیان ویزای توریستی کانادا در ابتدا باید برای گرفتن وقت قبلی یا وقت سفارت کانادا اقدام کنند.

افراد متقاضی به دو روش می توانند اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا نمایند

  • وقت سفارت کانادا حضوری
  • وقت سفارت کانادا آنلاین

وقت سفارت کانادا حضوری

متقاضیان ایرانی به علت این که سفارت کانادا در ایران فعالیتی ندارد باید در خارج از ایران وقت قبلی بگیرند.

افراد متقاضی ایرانی وقت سفارت کانادا حضوری، می توانند در یکی از شهر های استانبول، آنکارا، باکو، دبی ویا ابوظبی وقت قبلی اخذ نمایند.

گرفتن ویزای توریستی کانادا

وقت سفارت کانادا آنلاین

بیشتر متقاضیان ایرانی ویزای توریستی کانادا به صورت آنلاین اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا می کنند.

در این روش نیازی به حضور شخص در شهر های نامبرده شده برای گرفتن وقت قبلی نمی باشد.

فرد متقاضی می تواند با مراجعه به سایت سفارت کانادا وقت قبلی اخذ کند.

پس از اخذ وقت سفارت، متقضیان باید در روز و شهر تعیین شده خود را به کارگزاری رسمی سفارت کانادا VAC معرفی کنند.

در دفتر کارگزاری، مدارک لازم ویزای توریستی کانادا و فرم درخواست از متقاضیان تحویل گرفته می شود.

اگر فردی تمام شرایط لازم را دارا باشد و همچنین مدارک کاملی را به VAC ارائه داده باشد موفق به گرفتن ویزای توریستی کانادا می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس گرفته و با مشاوران ما در ارتباط باشید.

مدارک لازم ویزای مطالعاتی کانادا

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت یونان

ویزای کانادا

]]>
http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7/feed/ 0