مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا توریستی – ویزای کانادا | وقت ویزای کانادا | واریزی سفارت 250 دلار http://vaghtvisa.com Sat, 11 May 2019 13:57:22 +0430 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.10 گرفتن ویزای کانادا توریستی http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/ http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/#respond Wed, 24 Oct 2018 11:14:17 +0000 http://vaghtvisa.com/?p=2757 گرفتن ویزای کانادا توریستی

گرفتن ویزای کانادا توریستی: شاید بسیاری از شما برای گذران اوقات فراغت و تعطیلات تابستان خود به فکر سفر به اقصی نقاط کشور و یا سفر به سایر کشور های جهان افتاده باشید.

یکی از مهم ترین آیتم ها برای ذلت بردن از سفر خود عدم صرف هزینه ی های گزاف انتخاب مقصد مناسبی که هم از نظر داشتن مکان های تفریحی و گردشگری  هم از نظر پرداخت هزینه ها مقرون به صرفه میباشد.

برای اتنخاب بهترین مقصد شما میتوانید در سایت های مختلف به دنبال کشور مختلف گشته و با ویژگی های آنها آشنا شوید.

معمولا اکثر گردشگران از میان کشو رهای جهان علاقه مندی زیادی برای مسافرت به کشور کانادا دارند زیرا کانادا با داشتن طبیعت بکر و مکان های تورستی زیبا باعث این علاقمندی گردیده است .

گرفتن ویزای کانادا توریستی

دومین کشور پهناور جهان با داشتن مناطق بکر و طبیعت دیدنی مثل آبشار نیاگار ا که در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر تورنتو و در امتداد مرز کانادا و امریکا قرار گرفته توانسته سالانه بیش از سه هزار گردشگر  را به خود جذب نمایید, از مکان های گردشگری کانادا به کوه های راکی , برج سی در شهر تورنتو,ساختمان کبک قدیم و طبیعت ویسلر اشاره کرد.

ما دراین صفحه به نحوه ی مسافرت کردن و گرفتن ویزای کانادا توریستی اطلاعات مورد نیاز شمار را ارائه خواهیم کرد.

از مهم ترین موارد  سفر گردن به کشور کانادا دریافت پاسپورت و ویزا ی کانادا توریستی و یا سایر ویزا های دیگر میباشد. به طور معمول فرایند گرفتن پاسپورت در ایران دو الی سه هفته طول میکشد.

 مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا توریستی

۱:پاسورت

۲: ارائه مدرک تاییدیه بانکی به منظور توانایی مالی برای تامین هزینه های لازم برای مسافرت

۳: گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن

۴: دریافت مدرک تاییدیه توسط کارگزار کشور کانادا

امیدواریم اطلاعاتی را که در ارتباط با کشور کانادا و نحویه ی دریافت ویزای کانادا توریستی خدمت شما عزیزان ارائه کردیم مد نظر شما قرار گرفته باشد.

ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا

ویزای توریستی کانادا

]]>
http://vaghtvisa.com/%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%b2%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c/feed/ 0