خانه / ویزای توریستی کانادا / گرفتن ویزای توریستی کانادا

گرفتن ویزای توریستی کانادا

گرفتن ویزای توریستی کانادا

افراد متقاضی با گرفتن ویزای توریستی کانادا اجازه ورود به خاک کانادا تنها با هدف گردشگری را دارند.

متقاضیان با ویزای توریستی کانادا حداکثر اجازه اقامت در خاک کانادا به مدت شش ماه در سال را دارند.

ویزای توریستی یا موقت کانادا به دو دسته تقسیم می شود

  • ویزای یک بار ورود (Single)
  • ویزای چند بار ورود (multiple)

هر دو ویزا تاریخ انقضای معینی دارند که دارندگان تا قبل از پایان آن مجاز به استفاده از این ویزا ها می باشند.

ویزای یک بار ورود (Single)

افراد دارنده این ویزا می توانند به مدت شش ماه در این کشور اقامت کنند و تنها یک بار اجازه ورود به کانادا را دارند.

دارندگان این ویزا پس از خارج شدن از این کشور، برای ورد دوباره باید از سفارت کانادا ویزای جدید اخذ کنند.

ویزای چند بار ورود (multiple)

ویزای چند بار ورود یا ویزای مولتی کانادا به بازدیدکنندگان اجازه ورود به کشور کانادا و اقامت در خاک این کشور به مدت شش ماه در سال را می دهد.

گردشگران دارای ویزای مولتی کانادا پس از خروج از خاک این کشور بدون نیاز به گرفتن ویزای جدید می توانند به این کشور سفر کند این اجازه تا ۵ سال به دارندگان این ویزا داده می شود.

روند گرفتن ویزای توریستی کانادا

متقاضیان ویزای توریستی کانادا در ابتدا باید برای گرفتن وقت قبلی یا وقت سفارت کانادا اقدام کنند.

افراد متقاضی به دو روش می توانند اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا نمایند

  • وقت سفارت کانادا حضوری
  • وقت سفارت کانادا آنلاین

وقت سفارت کانادا حضوری

متقاضیان ایرانی به علت این که سفارت کانادا در ایران فعالیتی ندارد باید در خارج از ایران وقت قبلی بگیرند.

افراد متقاضی ایرانی وقت سفارت کانادا حضوری، می توانند در یکی از شهر های استانبول، آنکارا، باکو، دبی ویا ابوظبی وقت قبلی اخذ نمایند.

گرفتن ویزای توریستی کانادا

وقت سفارت کانادا آنلاین

بیشتر متقاضیان ایرانی ویزای توریستی کانادا به صورت آنلاین اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا می کنند.

در این روش نیازی به حضور شخص در شهر های نامبرده شده برای گرفتن وقت قبلی نمی باشد.

فرد متقاضی می تواند با مراجعه به سایت سفارت کانادا وقت قبلی اخذ کند.

پس از اخذ وقت سفارت، متقضیان باید در روز و شهر تعیین شده خود را به کارگزاری رسمی سفارت کانادا VAC معرفی کنند.

در دفتر کارگزاری، مدارک لازم ویزای توریستی کانادا و فرم درخواست از متقاضیان تحویل گرفته می شود.

اگر فردی تمام شرایط لازم را دارا باشد و همچنین مدارک کاملی را به VAC ارائه داده باشد موفق به گرفتن ویزای توریستی کانادا می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس گرفته و با مشاوران ما در ارتباط باشید.

مدارک لازم ویزای مطالعاتی کانادا

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت یونان

ویزای کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا بسیاری از متقاضیان از مدت زمان اعتبار ویزای توریستی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *