خانه / ویزای توریستی کانادا / چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم

چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم

چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم

حتماً این سوال که چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم برای بسیاری از متقاضیان سفر به کانادا پیش آمده.

ما در ابتدای این مطلب تعریفی از اشخاص توریست و گردشگر در کشور کانادا خواهیم داشت.

در کانادا به شخصی که تابعیت این کشور را ندارد، اما به صورت قانونی برای گردش و بازدید به کانادا سفر می کند توریست گفته می شود.

کشور کانادا سالانه از نزدیک به ۳۵ میلیون توریست یا گردشگر که با ویزای کوتاه مدت کانادا، وارد این کشور می شوند میزبانی می کند.

بنابراین اگر شخصی قصد دارد به صورت کوتاه مدت و برای گردش و تفریح به کانادا سفر کند، بهتر است ویزای توریستی کانادا را انتخاب کند.

البته اشخاصی که دارای اقامت کانادا و یا شهروند کانادا محسوب می شوند نیازی به ویزای توریستی کانادا ندارند.

در کشور ما ایران نیز افراد بسیار زیادی وجود دارند که علاقمند سفر توریستی به کشور کانادا می باشند.

اما متقاضیان زیادی با این سوال که چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم رو به رو می شوند و پاسخ مناسبی هم برای این سوال پیدا نمی کنند.

اگر شما هم یکی از این متقاضیان می باشید و برای پیدا کردن پاسخ این سوال که چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم سر درگم هستید.

دیگر نگران نباشید موسسه حقوقی افق ملل با داشتن کادری مجرب آماده یاری شما دوستان عزیز در این زمینه می باشد.

شما می توانید با مطالعه دیگر مطالب این سایت به پاسخ سوالات خود برسید و درصورت نیافتن پاسخ می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.

چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم

روند گرفتن ویزای توریستی کانادا

اولین گام روند گرفتن ویزای توریستی کانادا رزرو وقت ویزا یا وقت سفارت کانادا می باشد، که البته این گام سخت ترین گام این پروسه می باشد.

زیرا سفارت کشور کانادا در ایران تعطیل می باشد و کارگزاری رسمی سفارت کانادا (VAC) در ایران دارای دفتر نمایندگی نمی باشد.

به همین دلیل متقاضیان ایرانی اخذ ویزای توریستی کانادا بایستی برای رزرو وقت سفارت کانادا در کشور های همسایه ایران اقدام نمایند.

اقدامات پس از رزرو وقت سفارت کانادا

اگر موفق به رزرو وقت سفارت کانادا شدید می توانید با به همراه داشتن مدارک مربوطه به گرفتن ویزای توریستی کانادا، به محلی که وقت سفارت را در آنجا گرفته اید سفر نماید.

پس از سفر به کشور مورد نظر باید خود را به یکی از نمایندگی های کارگزاری  سفارت کانادا در آنجا معرفی نمایید.

حتما به این نکته توجه داشته باشید که باید مدارک کاملی و درستی را به همراه خود برده باشید.

زیرا تعیین کننده نتیجه درخواست پرونده اخذ ویزای کانادا ی شما مدارک شما خواهد بود به این دلیل که برای صدور ویزای کانادا با شما مصاحبه نمی شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

قوانین اخذ ویزای کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

522 1 310x165 - گرفتن ویزای توریستی کانادا در کمترین زمان

گرفتن ویزای توریستی کانادا در کمترین زمان

گرفتن ویزای توریستی کانادا در کمترین زمان برای گرفتن ویزای توریستی کانادا در کمترین زمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *