خانه / ویزای کانادا / ویزای کانادا خانوادگی

ویزای کانادا خانوادگی

اخذ ویزای کانادا خانوادگی

ویزای کانادا خانوادگی مناسب افرادیست که برای تفریح و گردش در کانادا یا برای بازدید از آشنایان به کانادا به صورت خانوادگی سفر می کنند.

البته می توان برای سفر به کانادا برای هر فرد به صورت جداگانه ویزای کانادا اخذ نمود که این حق انتخاب متقضیان خواهد بود.

در واقع می توان گفت مناسب ترین گزینه برای افرادی که قصد دارند به صورت خانوادگی به کانادا سفر کنند اخذ ویزای کانادا خانوادگی می باشد.

اما اخذ ویزای کانادا خانوادگی نیز مانند دیگر ویزای های کشور کانادا (ویزای توریستی کانادا، تجاری و تحصیلی) شرایط و قوانین خاص خودش را دارد.

متقاضیانی که از این شرایط و قوانین اطلاع کافی داشته باشند موفق به اخذ ویزای کانادا خانوادگی خواهند شد.

در غیر این صورت احتمال ریجکت پرونده درخواست ویزای کانادا فرد متقاضی بسیار بالا خواهد بود.

از مهم ترین قانون ویزای کانادا خانوادگی می توان به حدودیت اخذ ویزای کانادا خانوادگی برای فرزندان بالای ۱۸ سال اشاره کرد.

این قانون به این معنی است که اگر خانواده ای قصد اخذ ویزای خانوادگی را داشته باشند نمی توانند برای فرزند یا فرزندان بالای ۱۸ سال خود ویزای خانوادگی اخذ کنند.

برای آن ها بایستی به صورت جداگانه یکی از ویزا های کشور کانادا ( ویزای توریستی ویا ویزای تحصیلی ) اخذ شود.

ویزای کانادا خانوادگی

روند اخذ ویزای کانادا خانوادگی

برای اخذ ویزای کانادا خانوادگی، شخص متقاضی ابتدا باید برای وقت سفارت کانادا درخواست دهد.

نکته: سفارت کانادا در ایران بنا به دلایلی هیچگونه فعالیتی ندارد و کارگزاری این سفارت خانه نیز در ایران حضور ندارد.

بنابراین متقاضیان ایرانی ویزای کانادا بایستی به کشور های در همسایگی ایران سفر و درآنجا برای اخذ ویزای کانادا اقدام نمایند.

برای رزرو وقت سفارت کانادا، شخص متقاضی باید از طریق سایت سفارت کانادا برای خود وقت قبلی رزرو کند.

پس از رزرو وقت سفارت کانادا متفاضی باید در روز و تاریخ معین شده به محل کارگزاری سفارت کانادا سفر کند.

در غیر این صورت وقت قبلی وی لغو شده و فرد باید دوباره اقدام به رزرو وقت سفارت کانادا نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا خانوادگی

  • اصل و کپی از دعوتنامه ارسال شده از شخصی که مقیم کانادا می باشد.
  • ارائه یک کپی از آخرین برگه مالیاتی فرد دعوت کننده.
  • داشتن یک کپی پشت و رو از کارت اقامت یا سیتی زن فرد دعوت کننده.
  • ارائه اصل نامه اشتغال به کار دعوت کننده در کانادا.
  • ارائه پاسپورت متقاضی همراه با کپی از تمام صفحات که حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.
  • کپی از پاسپورت های قدیمی در صورت وجود ویزا معتبر.
  • اصل شناسنامه فرد متقاضی و ترجمه آن به زبان انگلیسی.
  • کپی پاسپورت دیگر اعضای خانوده که همراه شما نیستند.

درصورت نداشتن اطلاعات کافی درباره شرایط ویزای کانادا خانوادگی می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی نمایند.

دریافت ویزای توریستی کانادا در باکو

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

image 310x165 - مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا متقاضیان باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *