خانه / وقت سفارت کانادا / وقت سفارت کانادا تحصیلی

وقت سفارت کانادا تحصیلی

تعیین وقت سفارت کانادا تحصیلی

تعیین وقت سفارت کانادا تحصیلی مناسب افرادی می باشد که برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا به این کشور سفر می کنند. لازمه این کار دریافت ویزای تحصیلی کانادا است؛ برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا ابتدا باید یک نامه پذیرش از یکی از دانشگاه ها ویا موسسات آموزش عالی این کشور داشته باشید.

سپس باید مدارک لازم برای وقت سفارت کانادا دانشجویی را تهیه و تکمیل نموده و برای تعیین وقت سفارت کانادا تحصیلی اقدام کنید. در مقاطع تحصیلی بعد از دیپلم، نامه پذیرش باید از دانشگاه ویا موسساتی اخذ شود که حتماً مورد قبول اداره مهاجرت و شهروندی کشور کانادا باشد.

قابل ذکر است که اگر محصل زیر ۱۸ سال سن داشته باشد بایستی فردی در کانادا به اداره مهاجرت و شهروندی این کشور اعلام کند که مسئولیت این فرد را بر عهده خواهد گرفت. همچنین مدت زمان ویزای تحصیلی کشور کانادا تا پایان دوره تحصیلی فرد محصل می باشد.

دانشگاه های کشور کانادا

بسیاری از دانشگاه های کشور کانادا در سطح و اندازه بهترین دانشگاه های دنیا می باشند. از معروف ترین آن ها می توان به دانشگاه واترلو در رشته مهندسی، دانشگاه نوا اسکوشیا که بهترین گزینه برای افراد علاقه مند به هنر و نقاشی در کشور کانادا می باشد و دانشگاه مونترال بزرگترین دانشگاه فرانسوی زبان در خارج از فرانسه اشاره کرد. هزینه تحصیل در این دانشگاه ها بستگی به دانشگاه و رشته ای که در آن شروع به ادامه تحصیل می کنید دارد.وقت سفارت کانادا تحصیلی

مدارک لازم برای وقت سفارت کانادا تحصیلی و ویزای تحصیلی کانادا

  • مدرک یا نامه پذیرش از یکی از دانشگاه ها ویا موسسات آموزش عالی در کانادا
  • مدارک شناسایی که شامل پاسپورت و ۲ قطعه عکس ۴*۳ پشت نویسی شده می شود
  • مدارک مالی
  • فیش واریزی تحصیلی
  • گواهی نامه تمکن مالی
  • نامه ی ساپورت کننده ی مالی (از طرف موسسه باشد یا شخص فرقی نمی کند)

مدارک لازم برای وقت سفارت ایتالیا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

وقت سفارت کانادا اینترنتی

وقت سفارت کانادا اینترنتی

وقت سفارت کانادا اینترنتی یکی از راه های درخواست وقت سفارت کانادا، وقت سفارت کانادا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *