معماری
خانه / وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند

ویزای توریستی هلند

مشخصات ویزا:
۱- ویزای توریستی
۲- ویزای تجاری
۳- ویزای خانوادگی

مدارک ویزا:

گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت که توسط تمامی کشورهای عضو منطقه به رسمیت شناخته شده باشد (با حداقل سه ماه اعتبار به علاوه گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت همسر متقاضی در صورت تاهل) ارائه شود، یک فرم درخواست روادید پر شده بعلاوه یک قطعه عکس گذرنامه ای، اثبات دارا بودن امکانات مسافرت (بلیت رفت و برگشت با هواپیما و یا بلیت وسیله حمل ونقل زمینی) که با آن شخص متقاضی می تواند از منطقه شینگن خارج شده و به کشور دیگر وارد شود، اثبات دارا بودن بیمه درمانی معتبر، در موارد ویژه ممکن است ارائه مدارک دیگر نیز نیاز باشد.

نکات مهم:
شرایط روادید برای مسافرت به منطقه کشورهای بلژیک، پرتغال، فرانسه، آلمان، لوکزامبرگ، هلند، اسپانیا که به منطقه شینگن معروفند بین یک تا نود روز اقامت یا سفر عبوری از برخی کشورهای منطقه، روادید کوتاه مدت یا مسافرت به منظور توریستی، تجارتی، خانوادگی، طول اقامت از تاریخ اولین ورود نباید در هر نیم سال از سه ماه تجاوز کند. به ضمیمه درخواست برای صدور روادید مدارک باید به سفارت خانه کشور مورد نظر ارائه شود، بدون اینکه محل اول ورود مورد نظر باشد، اگر قصد اقامت در هیچکدام از کشورهای منطقه را نداشته باشید، باید مدارک به سفارت کشور مقصد داده شود. قبل از مراجعه به سفارت خانه های منطقه شینگن باید روادید کشور مقصد را دریافت کرده باشید.