خانه / وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه – ارزانترین کارمزد کارگزاری

۰۲۱۲۲۸۹۰۵۱۵ -۰۲۱۲۲۸۹۰۵۲۴ مشاوره رایگان ویزا – تضمین بهترین قیمت – خدمات مشاوره تخصصی

سفر به فرانسه نیازمند دریافت ویزای فرانسه است. برای دریافت ویزای این کشور باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت فرانسه از طریق شرکت  VFS، مدارک خود را به ترتیبی که سفارت فرانسه مشخص کرده، به این شرکت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با مدارک، نحوه گرفتن وقت سفارت، دریافت ویزا و مسیر دسترسی به این سفارت در ادامه همراه ما باشید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فرانسه
•  ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزای فرانسه که به زبان انگلیسی ( یا فرانسه ) تکمیل و توسط متقاضی امضا شده است.
•  ارائه اصل گذرنامه ای که دارای حداقل ۶ ماه اعتباربعد از تاریخ درخواست ویزای فرانسه باشد همچنین درنظر بگیرید که پاسپورت مورد نظر می بایست دارای حداقل ۲ صفحه خالی جهت برچسب زدن مهر ویزا باشد همچنین می بایست در صورت داشتن ویزاهای شنگن قبلی نیز کپی تمامی صفحات پاسپورت که  دارای مهر شنگن می باشد را نیز ارسال کنید.
•  ارائه دو قطعه عکس رنگی ۴*۳ با پیش زمینه سفید و بصورت تمام رخ
•  ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
•  ارائه آخرین مدارک شغلی متقاضی که این مدارک بسته به وضعیت شغلی متقاضیان می بایست به یکی از صورتهای زیر باشد: برای کارمندان بخش دولتی ترجمه ی مدارک حکم کارگزینی، برای بخش خصوصی شامل گواهی اشتغال به کار، برای دانشجویان شامل کارت دانشجویی بین المللی و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها کارت مربوط به اعضای هیئت علمی ، مشاغل ازاد نیز می بایست ترجمه ی جواز کسب و کارت بازرگانی خودشان را ارائه دهند.
•  ارائه پرینت گردش حساب بانکی سه ماهه آخر
•  ارائه سند ملکی، اجاره نامه یا هر نوع سندی که نشان دهنده  مالکیت شخص متقاضی باشد و ارائه تمکن مالی شخص  متقاضی به همراه ترجمه مدارک
•  ارائه دعوتنامه رسمی در صورت وجود
•  ارائه واچرهتل یا رزرو هتل در مدت زمان اقامت متقاضی در فرانسه
•  ارائه بیمه نامه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰ هزار یورو برای مدت زمانیکه متقاضی در فرانسه اقامت دارد.
•  ارائه بلیط هواپیمایی رفت و برگشت به فرانسه
•  پرداخت هزینه ۶۰ یورویی جهت اخذ ویزای کوتاه مدت برای افراد بالای ۱۲ سال و جهت ویزای بلند مدت اقامتی ۹۹ یورو و پرداخت ۳۵ یورو برای افراد بین ۶-۱۲ سال الزامی می باشد
•  توجه داشته باشید که حضور متقاضیان در روز مصاحبه در سفارت الزامی می باشد البته کودکان زیر ۱۲ سال از این امر مستثنی خواهند بود.

نکاتی در مورد گرفتن وقت سفارت فرانسه
طبق اعلام سفارت فرانسه، شرکت VFS صلاحیت آن را دارد که از طریق فرآیندی مطمئن، به متقاضیان ویزا وقت مصاحبه بدهد و پرونده‌شان را در ازای دریافت هزینه ثابت ۲۵ یورو برای این خدمات تحویل بگیرد. این هزینه، جدا از هزینه قانونی صدور ویزا دریافت می‌شود.
در صورت همراه داشتن هر یک از وسایل زیر از ورود شما به بخش روادید ممانعت به عمل خواهد آمد:
•  سلاح گرم حتی در صورت داشتن مجوز
•  انواع شوکرها
•  وسائل تیز، برنده و سلاح سرد مانند (چاقو، ناخن گیر، موچین و….)
•  دوربین عکاسی، دوربین فیلمبرداری، لپ تاپ یا هرگونه لوازم الکترونیکی
•  اسپری،گاز اشک آور و هرگونه افشانه
•  فندک

آدرس سفارت فرانسه جهت تحویل مدارک
متقاضیان ویزای فرانسه در جریان باشید که جهت ارائه مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه می بایست در روز مصاحبه به مرکز تجاری پالادیوم در تهران مراجعه نمایید .

آدرس سفارتخانه فرانسه
آدرس سفارتخانه فرانسه تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۴-۶۶ می باشد . در جریان هم باشید که روزهای کاری فرانسه روزهای یکشنبه تا پنج شنبه می باشد