خانه / وقت سفارت ایتالیا / وقت سفارت ایتالیا دانشجویی

وقت سفارت ایتالیا دانشجویی

وقت سفارت ایتالیا دانشجویی

وقت سفارت ایتالیا دانشجویی به دانشجویان این امکان را می دهد که بتوانند در کشور ایتالیا ادامه تحصیل دهند. دانشجویانی که تقاضای رزرو وقت سفارت ایتالیا دانشجویی را دارند باید در سایت ثبت نام کنند و تقاضای رزرو وقت دانشجویی نمایند.وقت سفارت ایتالیا دانشجویی

دانشجویان متقاضی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس باید تقاضای ثبت نام خود را حضورا و شخصا به کنسولگری ایتالیا ارائه دهند. باید توجه داشت که سفارت ایتالیا هیچ فرد دیگری حتی با وکالت شخص مورد نظر را برای انجام امور دانشجویی نمی پذیرد.

ارائه تقاضای تحصیل به وقت سفارت ایتالیا دانشجویی

برای تشکیل پرونده دانشجویان باید یک سری از مدارک مورد نیاز جهت تکمیل پرونده تحصیلی و یک سری مدارک دیگر جهت ویزای تحصیلی تهیه و ارائه نمایند. حال به مدارکی که وقت سفارت ایتالیا دانشجویی لازم است می پردازیم.

مدارک مورد نیاز پرونده تحصیلی

مدارکی که لازم است به وقت سفارت ایتالیا دانشجویی ارائه دهیم به شرح زیر است:

• اصل تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی.
• اصل مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری.
• اصل مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری برای کسانی که تقاضای مقطع فوق لیسانس دارند.
• اصل مدرک فوق لیسانس به همراه ریز نمرات کامل آن مقطع و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت خارجه و دادگستری برای کسانی که تقاضای مقطع دکترا دارند.
• اصل شناسنامه و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت خارجه و دادگستری.

نکته: از تمامی مدارک فوق باید یک نسخه کپی از تمام صفحات و ترجمه شده به فارسی و ایتالیایی ارائه شود.

• ارائه یک نسخه از پذیرش دانشگاه. ( دانشجو باید یک اظهارنامه امضاء شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی با نام رشته و دانشگاه مورد نظر در ایتالیا داشته باشد.
• سه قطعه عکس ۴*۳ رنگی با پس زمینه سفید و پشت نویسی شده.
• یک فتوکپی از صفحه اول گذر نامه.
• دانشجو باید از تمام امتحاناتی که در مقطع لیسانس داده است باید یک شرح کامل ارائه دهد. ( برای مقطع فوق لیسانس )
• اصل و کپی مدارک زبان که برای رشته های به زبان انگلیسی داشتن یکی از مدارک زبان انگلیسی سطح B2 زیر الزامی می باشد و همچنین نمره قبولی هر آزمون در کنار آن ذکر شده است:

IELTS-6 TOEFEL-78 TOLIMO-600 FCE-169

• اصل و کپی مدارک زبان ایتالیایی برای رشته های به زبان ایتالیایی داشتن یکی از مدارک زبان انگلیسی سطح B1 زیر که مورد تایید وزارت علوم ایتالیا باشد الزامی است:

CELI – B1 CILS – B1 ROME TRE – B1 DANTE ALIGHIERI – B1

گرفتن وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت یونان

ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

اخذ ویزای توریستی ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا اخذ ویزای توریستی ایتالیا مناسب کسانی است که قصد دارند برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *