خانه / ویزای توریستی کانادا / مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

بسیاری از متقاضیان از مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا اطلاع ندارند و بدون اطلاع اقدام به گرفتن ویزای توریستی کانادا می نمایند.

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا شش ماه می باشد و پس از اتمام آن باید به کشور خود بازگردید.

اگر بیشتر از زمان تعیین شده در این کشور بمانید، اقامت شما غیر قانونی محسوب می شود.

شما می توانید ویزای توریستی کانادا را به دو صورت تک بار ورود و چند بار ورود دریافت نمایید.

با ویزای تک بار ورود شما می توانید فقط یک بار به این کشور سفر کنید و برای دفعه دوم باید دوباره درخواست ویزا دهید.

اما با ویزای چند بار ورود یا همان مولتی می توانید تا چندین بار به این کشور سفر کنید.

جهت اطلاع از هزینه های مربوط به ویزای توریستی کانادا می توانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

برای این کار می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی نمایند.

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

گرفتن ویزای توریستی کانادا با دعوت نامه

یکی از راه های گرفتن ویزای توریستی کانادا، داشتن دعوت نامه توریستی از کشور کانادا می باشد.

دعوت نامه باید از یک شخص کانادایی یا مقیم کانادا برای شما ارسال شده باشد.

هنگام دریافت دعوت نامه شما باید تمامی مدارک فرد دعوت کننده را همراه خود داشته باشید.

زمانی که دعوت نامه را دریافت کردید حتما به تاریخ آن توجه داشته باشید.

زیرا اگر تاریخ دعوت نامه بعد از تاریخ وقت سفارت کانادا باشد تا آن زمان دعوت نامه شما باطل خواهد شد.

بهتر است قبل از آن که دعوت نامه به دست شما برسد، برای گرفتن وقت سفارت کانادا اقدام نمایید.

شما می توانید این کار را به کارشناسان ما سپرده تا به راحتی و در کمترین زمان وقت سفارت خود را دریافت نمایید.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

ویزای کانادا

گرفتن ویزای کانادا در کمترین زمان

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا علت رد شدن ویزای توریستی کانادا می تواند دلایل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *