خانه / ویزای کانادا / مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا متقاضیان باید مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری را با دقت تهیه نمایند.

گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا کاره دشواری می باشد و باید از یک فرد با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

مدارک به شرح زیر می باشد:

  • شناسنامه و کارت ملی.
  • دو قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی.
  • تهیه فرم درخواست ویزا.
  • داشتن یک گذرنامه معتبر.
  • داشتن مدارک تحصیلی.
  • داشتن مدارک شغلی.
  • همراه داشتن پرینت بانکی از حساب خود.
  • گواهی عدم سوپیشینه.
  • گواهی سلامت.
  • مدارک زبان.
  • بیمه نامه مسافرتی.
  • و …

متقاضیان توجه داشته باشند که مدارک فوق باید به زبان انگلیسی ترجمه و در صورت نیاز به تایید دادگستری برسند.

علاوه بر مدارک فوق، یک شرایط وجود دارد که متقاضیان باید آن ها را رعایت کنند.

مدارک مورد نیاز و شرایط موجود را باید با دقت تهیه و رعایت نمایید تا در ادامه مسیر به مشکل بر نخورید.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

شرایط گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا

  1. شما برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا باید سرمایه ای بالغ بر ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا داشته باشید.
  2. شما باید نصف سرمایه خود را نزد دولت کانادا قرار دهید و تا ۵ سال حق برداشت آن را ندارید.
  3. علاوه بر سرمایه ی خود شما باید از سرمایه ی دیگری برای زندگی در کانادا داشته باشید.
  4. سن، میزان تحصیلات، تجربه کاری، سطح زبان و ایجاد اشتغال برای دیگران مواردی است که برای گرفتن امتیاز محسوب می شود.
  5. شما باید با رعایت شرایط فوق حداقل ۳۵ امتیاز کسب کنید.

برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا می توانید از کارشناسان و متخصصان ما کمک بگیرید.

همچنین می توانید برای گرفتن وقت سفارت کانادا با کارشناسان ما تماس گرفته تا به راحتی این کار را برای شما انجام دهند.

جهت اطلاعات بیشتر می توانید از دیگر مطالب سایت نیز بازدید نمایید.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

ویزای توریستی کانادا

عوامل رد ویزای توریستی کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی تهیه ی مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی برای …

۲ دیدگاه

  1. پذیرش تحصیلی کانادا

    سلام
    یه سوال داشتم از خدمتتون.
    می‌خواستم ببینم آیا با ویزای مولتی میتونیم توی کانادا کار هم بکنیم ؟ آخه خیلی ها به ما مشاوره میدن که ویزای مولتی رو میتونیم در خاک کانادا به ویزای تحصیلی یا کاری تبدیل کنیم ! میخواستم ببینم اصلا چنین چیزی امکان پذیره واقعا ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *