خانه / ویزای کانادا / مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

تهیه ی مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی برای گرفتن ویزای خانوادگی کانادا لازم می باشد.

این مدارک باید به صورت کامل تهیه و سپس به کارگزاری سفارت کانادا ارائه شود.

مدارک به شرح زیر می باشد:

  • شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی.
  • داشتن یک پاسپورت معتبر با حداقل یک سال اعتبار.
  • داشتن دو قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی از تمامی افراد خانواده.
  • در صورت داشتن دعوت نامه همراه داشتن اطلاعات فرد دعوت کننده الزامی می باشد.
  • در صورت همسفر بودن فرزندان باید گواهی اشتغال به تحصیل همراه خود داشته باشید.
  • تکمیل فرم ویزا که برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه شود.
  • داشتن اسناد مالکیتی به همراه کپی.
  • همراه داشتن مدارک تحصیلی.
  • همراه داشتن مدارک شغلی. ( هم فرد دعوت کننده و هم فرد دعوت شونده )
  • داشتن کپی سند ازدواج.
  • بیمه نامه مسافرتی.

تمامی مدارک فوق را باید به زبان انگلیسی ترجمه و در صورت نیاز به تایید دادگستری برسانید.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا خانوادگی

گرفتن وقت سفارت برای ویزای خانوادگی کانادا

ویزای خانوادگی کانادا مخصوص آن دسته از افرادی است که یکی از اعضای خانواده آن ها در کشور کانادا اقامت دارد.

برای گرفتن ویزای خانوادگی کانادا متقاضیان به وقت سفارت کانادا احتیاج دارند.

بدون داشتن وقت سفارت کانادا گرفتن ویزای کانادا امکان پذیر نمی باشد.

وقت سفارت کانادا را می توانید به دو صورت حضوری و اینترنتی دریافت نمایید.

روش حضوری هزینه های زیادی دارند و اکثر متقاضیان از روش اینترنتی برای گرفتن وقت سفار کانادا استفاده می نمایند.

برای این کار می توانید از کارشناسان و متخصصان ما در این زمینه کمک بگیرید.

شما می توانید با موسسه حقوقی افق ملل ویزای کانادا و وقت سفارت کانادا خود را به راحتی و در کمترین زمان دریافت نمایید.

کارشناسان و متخصصان ما همه روزه آماده ارائه خدمات به شما متقاضیان می باشند.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

ویزای توریستی کانادا

دریافت ویزای کانادا خانوادگی

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

image 310x165 - مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا متقاضیان باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *