خانه / ویزای کانادا / مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری مدارکی است که برای گرفتن ویزای تجاری کانادا باید تهیه کنید.

کامل تهیه کردن مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری بسیار مهم می باشد.

در صورت ناقص بودن مدارک، احتمال رد درخواست شما برای گرفتن ویزای تجاری کانادا وجود دارد.

حال در ادامه مدارک مهم ویزای کانادا تجاری را برای شما شرح می دهیم.

  • شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی و ترجمه رسمی آن.
  • داشتن یک پاسپورت معتبر.
  • ۴ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی با پس زمینه سفید و به طور واضح.
  • همراه داشتن مدارک زبان.
  • داشتم مدارک تحصیلی.
  • همراه داشتن مدارک شغلی ( برای هر شغلی متفاوت می باشد ).
  • کپی سند ازدواج ( در صورت تاهل ).
  • در صورت داشتن دعوت نامه آن را همراه خود داشته باشید ( دعوت نامه باید از یک فرد کانادایی یا شرکت کانادایی باشد).
  • گواهی عدم سوپیشینه.
  • گواهی سلامت.
  • و …

موارد فوق از مهمترین مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری می باشد که باید به صورت کامل تهیه شود.

توجه داشته باشید که مدارک فوق باید به زبان انگلیسی ترجمه و در صورت نیاز با تایید دادگستری برسند.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا تجاری

ویزای تجاری کانادا

این ویزا برای افرادی می باشد که از کانادا پیشنهاد کار دارند و با آن نمی توان تحصیل یا کاره دیگری انجام داد.

گرفتن ویزای تجاری کانادا تقریبا کاره دشواری می باشد و باید تمامی مراحل آن را به درستی پشت سر بگذارید.

برای گرفتن ویزای تجاری کانادا شما باید وقت سفارت کانادا داشته باشید که می توانید به صورت اینترنتی این کار را انجام دهید.

اگر فرصت انجام این کار را نداشتید می توانید این کار را به کارشناسان ما سپرده تا به راحتی این کار را برای شما انجام دهند.

همچنین در می توانید در مورد گرفتن ویزای کانادا با مشاوران و کارشناسان ما در تماس باشید.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا خانوادگی

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

اعتبار ویزای دانشجویی کانادا

اعتبار ویزای دانشجویی کانادا چقدر می باشد اعبتار ویزای دانشجویی کانادا تا پایان تحصیلات دانشجویان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *