خانه / ویزای توریستی کانادا / مدارک لازم ویزای کانادا توریستی

مدارک لازم ویزای کانادا توریستی

مدارک لازم ویزای کانادا توریستی

برای سفر به کانادا شما باید مدارک لازم ویزای کانادا توریستی را جهت گرفتن این ویزا تهیه نمایید.

توجه داشته باشید که مدارک لازم ویزای کانادا توریستی باید به صورت کامل و بدون نقص تهیه شوند.

در صورتی که در پرونده یا مدارک شما نقص وجود داشته باشد، احتما رد درخواست شما وجود دارد.

حال در ادامه برای شما مدارک لازم ویزای کانادا توریستی را شرح می دهیم.

  • همراه داشتن شناسانامه و کارت ملی به همراه کپی.
  • داشتن اصل گذرنامه جدید و در صورت داشتن گذرنامه قدیمی باید از صفحاتی که مهر ویزا دارند کپی داشته باشید.
  • تکمیل فرم ویزا که برای هر نفر باید جداگانه تهیه شود.
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی.
  • ۴ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی با پس زمینه سفید.
  • داشتن یک سند ملکی.
  • کپی سند ازدواج ( در صورتی که زن و شوهر با هم همسفر هستند ).
  • همراه داشتن مدارک شغلی ( برای هر شغلی متفاوت می باشد ).
  • گردش حساب سه ماه اخیر حساب بانکی خود با گردش مالی خوب.
  • در صورت داشتن دعوت نامه ان را همراه خود داشته باشید.
  • داشتن بلیط رزرو رفت و برگشت هواپیما.
  • در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال به تنهایی سفر می کنند باید رضایت نامه کپی داشته باشند.

متقاضیان توجه داشته باشند که تمامی مدارک فوق را باید به زبان انگلیسی ترجمه نمایند.

مدارک لازم ویزای کانادا توریستی

شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا

برای گرفتن ویزای توریستی کانادا شما باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که پس از پایان مدت ویزا به کشور خود بازمی گردید.

باید ثابت کنید که از پس هزینه های خود و خانواده در مدتی که در کشور کانادا هستید بر میایید.

با ویزای توریستی کانادا نباید به کار و یا تحصیل بپردازید و برای آن باید مجوزهای لازم را کسب کنید.

شما نباید سابقه جنایی داشته باشید و باید ثابت کنید که یک فرد قانون مند هستید.

شما باید سلامت جسمی کاملی داشته باشید و در صورت نیاز باید معاینات پزشکی بر روی شما صورت گیرد.

جهت اطلاعات بیشتر در مورد گرفتن ویزای توریستی کانادا می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

وقت سفارت کانادا

دلایل رد ویزای کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

اعتبار ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزای توریستی کانادا چقدر است مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا شش ماه می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *