خانه / ویزای توریستی کانادا / مدارک لازم ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم ویزای توریستی کانادا چیست؟

شما حتما می دانید که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا به مدارک لازم ویزای توریستی کانادا لازم می باشد.

اما مدارک لازم ویزای توریستی کانادا شامل چه چیزهایی می باشد؟ با ما همراه باشید تا مدارک لازم ویزای توریستی کانادا را شرح دهیم.مدارک لازم ویزای توریستی کانادا

  • داشتن پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار.
  • شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن.
  • دو قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی با پس زمینه سفید. ( بدون عینک و کلاه )
  • در صورت همسفر بودن همسر ارائه سند ازدواج با ترجمه رسمی الزامی می باشد.
  • در صورت همسفر بودن فرزندان ارائه گواهی اشتغال به تحصیل با ترجمه رسمی الزامی می باشد.
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی که برای هر یک متقاضیان باید به صورت جداگانه باشد.
  • ارائه مدارک مالی که شامل نامه تمکن بانک به همراه ترجمه انگلیسی می باشد.
  • ارائه فیش گردش حساب چهار ماه اخیر حساب خود.
  • در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، اوراق بهادار یا گواهی خرید سهام، اجاره نامه یا سند اتومبیل دارید می توانید ارائه دهید.
  • ارائه مدارک شغلی که برای هر شغل متفاوت است.
  • مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت به همراه ترجمه رسمی آن.
  • کارفرمایان: آگهی تاسیس، آگهی تصمیمات و آگهی تغییرات شرکت در روزنامه رسمی به همراه ترجمه رسمی آن ها، لیست بیمه کارمندان به همراه فیش حقوقی دو ماه اخر کارمندان به همراه ترجمه رسمی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و نامه تمکن بانک شرکت.
  • تجار: گواهی اتاق بازرگانی، ترمجه کارت بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه به همراه ترجمه رسمی.
  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی بر روی سر برگ شرکت، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر به همراه ترجمه و ترجمه حکم کارگزینی.
  • مشاغل آزاد: جواز کسب، پروانه بهره برداری، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه به همراه ترجمه رسمی آنها.
  • دعوت نامه

موارد که در فوق ذکر کردیم، تمام مدارک لازم ویزای توریستی کانادا می باشد و باید آنها را کامل تهیه نمود.

مدارک لازم ویزای توریستی کانادا

چند نکته در مورد مدارک لازم ویزای توریستی کانادا

  • حتما تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند و به تایید دادگستری برسند.
  • در صورتی که دعوت نامه ندارید، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی می باشد.
  • داشتن رضایت نامه محضری برای فرزندانی که بدون والدین سفر می کنند الزامی می باشد.

شما می توانید برای دریافت وقت سفارت کانادا برای ویزای توریستی با ما تماس بگیرید.

کارشناسان و متخصصان ما آماده ارائه وقت سفارت انواع کشورها در کمترین زمان و با کمترین هزینه به شما می باشند.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

وقت سفارت ایتالیا در اصفهان

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت یونان

ویزای کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

اعتبار ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزای توریستی کانادا چقدر است مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا شش ماه می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *