خانه / ویزای توریستی کانادا / مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چی می باشد؟

بسیاری از متقاضیان برای گرفتن ویزای توریستی کانادا توریستی کانادا نمی دانند که مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چه می باشد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا جزو یکی از مهمترین اصول گرفتن ویزای توریستی کانادا می باشد.

اگر مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا به کامل تهیه نشود احتمال رد درخواست شما وجود دارد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا به شرح زیر می باشد:

  • شناسانامه به همراه کپی از آن.
  • کپی کارت ملی.
  • داشتن یک پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار.
  • ۴ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵
  • ارائه پرینت بانکی با گردش حساب مناسب.
  • مدارک تحصیلی.
  • مدارک شغلی.
  • کپی سند ازدواج ( اختیاری ).
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و رزرو هتل.
  • و …

مدارک فوق از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا می باشد.

توجه داشته باشید که مدارک فوق باید به زبان انگلیسی ترجمه و در صورت نیاز به تایید دادگستری نیز برسند.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

نکاتی در مورد ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا شش ماه اعتبار دارد و پس از پایان آن باید به کشور خود بازگردید.

شما با ویزای توریستی کانادا فقط می توانید به گردش و تفریح در این کشور بپردازید.

ویزای توریستی کانادا را می توانید به دو صورت تک بار ورود و چند بار ورود دریافت نمایید.

با ویزای تک بار ورود کانادا می توانید فقط یک بار به کشور کانادا سفر کنید.

اما با ویزای مولتی یا چند بار ورود می توانید تا چندین بار به کشور کانادا سفر کنید.

شما می توانید جهت اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های ویزای توریستی کانادا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

همچنین می توانید برای گرفتن وقت سفارت کانادا توریستی از کارشناسان و متخصصان ما کمک بگیرید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از دیگر مطالب سایت ما بازدید نمایید.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

ویزای کانادا

دریافت ویزای توریستی کانادا در امارات

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

اعتبار ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزای توریستی کانادا چقدر است مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا شش ماه می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *