خانه / وقت سفارت یونان / مدارک لازم برای وقت سفارت یونان

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان

در این مطلب می خواهیم به مدارک لازم برای وقت سفارت یونان بپردازیم امیدواریم برای شما مفید واقع شود. برای اخذ ویزای کشور یونان از اولین اقداماتی که باید صورت گیرد گرفتن وقت سفارت یونان است، مدارکی که باید برای اخذ وقت سفارت یونان داشته باشیم
• عکس ۴*۳ برای سفارت
• عکس و کپی صفحه اول پاسپورت
• شماره تماس در دسترس برای هماهنگی و پیگیری
وقت سفارت یونان به سبب کارهای مختلف افراد متقاضی متفاوت می باشد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند.

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان تجاری

ویزای تجاری یونان تنها به افرادی تعلق می گیرد که از طرف یک کارفرمای مقیم یونان استخدام شده باشند. این ویزا نوع D خوانده می شود و به سختی به افرادی که تبعه کشور های خارج از اتحادیه اروپا هستند اعطا می شود.
مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری
• گواهی اشتغال به کار ترجمه انگلیسی
• گواهی ۶ ماه سابقه بیمه قبل از سفر
• ضمانت نامه بانکی به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال به ازای هر فرد
• گذرنامه (کپی از ۵ صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزا یا لییل می باشند )
• دو قطعه عکس ۴*۳ (عکس رنگی و تازه گرفته شده باشد)
• سو پیشینه از پلیس محل اقامت
• شناسنامه ترجمه شده و کپی از تمام صفحات آن
• دعوتنامه که باید از شخص یا سازمان یا نهاد خاصی باشد

وقت سفارت یونان توریستی

دارندگان ویزای توریستی یونان فقط سه ماه می تونند در خاک این کشور اقامت داشته باشند و حق کار کردن در این کشور را دارا نمی باشند.
مدارک لازم برای وقت سفارت یونان توریستی
• گذرنامه و کپی از پنج صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزا ولیبل می باشند
• شناسنامه ترجمه شده و کپی از تمام صفحات آن
• فرم تکمیل شده ویزای شینگن
• پرینت حساب بانکی سه ماه گذشته با گردش مالی مناسب
• ضمانت نامه بانکی به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال به ازای هر فرد
• سند ملکی
• مدرک تحصیلی ترجمه شده و کپی از آن
• دو قطعه عکس ۴*۳
• پول نقد به مقدار ۶۰ یورو برای ارائه به سفارت
• رزرو هتل و بلیط هواپیما
• بیمه مسفارتی برای تمام مدت زمان اقامت در خاک این کشور وکپی آن

وقت سفارت یونان تحصیلی

کشور یونان یکی از کشور های مناسب تحصیل می باشد زیرا مراکز آموزشی عالی یونان با دانشگاه های معتبر اروپایی رابطه تنگاتنگی دارند. تدریس در دانشگاه های یونان به زبان یونانی می باشد.
مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تحصیلی
• گواهی نامه اثبات منابع مالی
• گواهی نامه سلامت
• گواهی نامه زبان
• گواهی نداشتن سو پیشینه
• نامه پذیرش یکی از دانشگاه های یونان
• ریز نمرات تحصیلی
• ویزای دانشجویی
• مدارک شناسایی

وقت سفارت یونان در تهران

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

US Visa Sample 0726 570 x 291 310x165 - گرفتن وقت سفارت یونان تضمینی

گرفتن وقت سفارت یونان تضمینی

چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان تضمینی برای گرفتن وقت سفارت یونان تضمینی لازم است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *