خانه / ویزای کانادا / دریافت ویزای کانادا خانوادگی

دریافت ویزای کانادا خانوادگی

نحوه دریافت ویزای کانادا خانوادگی

افرادی قصد سفر به کشور کانادا به صورت خانوادگی دارند، می توانند برای دریافت ویزای کانادا خانوادگی اقدام نمایند.

مناسب ترین گزینه برای افرادی که قصد دارند به کانادا به صورت خانوادگی سفر کنند دریافت ویزای کانادا خانوادگی می باشد.

اما پروسه دریافت ویزای کانادا خانوادگی نیز مانند دیگر ویزای های کانادا (ویزای توریستی کانادا، تجاری و تحصیلی) شرایط و قوانین خاصی دارد.

متقاضیانی که به خوبی از این شرایط و قوانین اطلاع نداشته باشند در پروسه دریافت ویزای کانادا خانوادگی موفق نخواهند شد.

و در بیشتر اوقات احتمال ریجکت پرونده درخواست دریافت ویزای کانادا فرد متقاضی بسیار بالا خواهد بود.

به عنوان مثال والدین نمی توانند برای فرزندانی که به سن قانونی رسیده اند درخواست ویزای کانادا خانوادگی نمایند.

برای آن ها بایستی به صورت جداگانه یکی از ویزا های کشور کانادا ( ویزای توریستی ویا ویزای تحصیلی ) گرفته شود.

روند دریافت ویزای کانادا خانوادگی

برای دریافت ویزای کانادا خانوادگی، فرد متقاضی ابتدا باید برای رزرو وقت سفارت کانادا اقدام کند.

سفارت کانادا در ایران بنا به دلایلی هیچگونه فعالیتی ندارد و کارگزاری این سفارت خانه نیز در ایران حضور ندارد.

بنابراین متقاضیان ایرانی ویزای کانادا باید به کشور های همسایه ایران سفر و درآنجا برای دریافت ویزای کانادا اقدام نمایند.

برای رزرو وقت سفارت کانادا، شخص متقاضی باید از طریق سایت سفارت کانادا برای خود وقت قبلی رزرو کند.

پس از رزرو وقت سفارت کانادا متفاضی باید در روز و تاریخ معین شده به محل کارگزاری سفارت کانادا سفر کند.

در غیر این صورت وقت قبلی وی لغو شده و فرد باید دوباره اقدام به رزرو وقت سفارت کانادا نماید.

دریافت ویزای کانادا خانوادگی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا خانوادگی

  • اصل و کپی از دعوتنامه ارسال شده از شخصی که مقیم کانادا می باشد.
  • یک کپی از آخرین برگه مالیاتی فرد دعوت کننده.
  • ارائه یک کپی پشت و رو از کارت اقامت یا سیتی زن فرد دعوت کننده.
  • ارائه اصل نامه اشتغال به کار دعوت کننده در کانادا.
  • ارائه پاسپورت متقاضی همراه با کپی از تمام صفحات که حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.
  • کپی از پاسپورت های قدیمی در صورت وجود ویزا معتبر.
  • اصل شناسنامه فرد متقاضی و ترجمه آن به زبان انگلیسی.
  • کپی پاسپورت دیگر اعضای خانوده که همراه شما نیستند.

درصورت نداشتن اطلاعات کافی درباره شرایط و قوانین دریافت ویزای کانادا خانوادگی می توانید با شماره تلفن ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی نمایند.

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

image 310x165 - مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا سرمایه گذاری برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا متقاضیان باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *