خانه / ویزای توریستی کانادا / تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

یکی از سوالاتی که برای متقاضیان پیش می آید این است که آیا می توان برای تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی اقدام کرد؟

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی امکان پذیر می باشد اما باید قوانین آن را رعایت کنید.

چند قانون برای تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی وجود دارد که آن ها را در ادامه شرح می دهیم.

قانون اول این است که فرد متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد و قصد تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی را دارد.

قانون دیگری که وجود دارد این است که متقاضی از طرف یک مرکز آموزش یا یک موسسه آموزشی به صورت مشروط پذیرفته شود.

یا این که شرط پذیرش این بوده است که یک درس پیش نیاز در کشور کانادا بگذراند.

موارد خاص دیگری هم وجود دارد که می توانید ویزای توریستی کانادا را تبدیل به ویزای تحصیلی نمایید.

اما باید تمامی قوانین آن را رعایت کنید و در غیر این صورت شما موفق نمی شوید.

جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از کارشناسان ما کمک بگیرید.

تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی

تمدید ویزای توریستی کانادا

برای تمدید ویزای توریستی کانادا دو راه وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.

یک راه تمدید قبل از اتمام ویزا و راه دیگر تمدید بعد از اتمام ویزا می باشد.

برای تمدید ویزای توریستی کانادا بهتر است که قبل از اتمام ویزا اقدام نمایید.

برای این کار شما باید درخواست خود را تا قبل از پایان اتمام ویزای خود به دفاتر مربوطه ارسال نمایید.

در تقاضای خود باید دلایل تمدید و مدارک مربوطه را به طور کامل ارسال نمایید.

جهت مشاوره در مورد گرفتن ویزای کانادا می توانید با مشاوران ما در تماس باشید.

کارشناسان و متخصصان ما همه روزه آماده ارائه خدمات به شما متقاضیان می باشند.

تلفن تماس: ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱

وقت سفارت کانادا

گرفتن ویزای توریستی کانادا با کمترین قیمت

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا علت رد شدن ویزای توریستی کانادا می تواند دلایل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *