خانه / وقت سفارت ایتالیا / اخذ ویزای توریستی ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا مناسب کسانی است که قصد دارند برای مدت کوتاهی از کشور ایتالیا بازدید کنند.

کشور ایتالیا یکی از زیبا ترین کشورها در جنوب قاره اروپا است.

امروزه افراد زیادی از سراسر جهان برای گردشگری، تحصیل و تجارت به کشور ایتالیا سفر می کنند.

این ویزا معمولا به مدت شش ماه اعتبار دارد و متقاضی می تواند به مدت شش ماه در خاک ایتالیا اقامت داشته باشد.

متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا باید اقدام به رزرو وقت سفارت توریستی ایتالیا کنند.

البته رزرو وقت سفارت توریستی ایتالیا به سادگی امکان پذیر نیست.

چراکه ویزای توریستی ایتالیا دارای طرفداران بی شماری در ایران و همینطور در سایر کشورها است.

متقاضیان اخذ ویزای توریستی ایتالیا باید در ابتدا اقدام به رزرو وقت سفارت ایتالیا نمایند.

پروسه رزرو وقت سفارت ایتالیا

اخذ ویزای توریستی ایتالیا و رزرو وقت سفارت ایتالیا کمی سخت تر از سایر سفارت ها است.

همچنین اخذ ویزا توریستی ایتالیا در فصل ها متفاوت است.

درواقع در فصل بهار و تابستان حجم درخواست ویزای ایتالیا بیشتر می شود و این امر موجب می شود که اخذ ویزای توریستی ایتالیا سخت تر شود.

برای رزرو وقت سفارت ایتالیا، متقاضیان می توانند به صورت آنلاین اقدام نمایند.

برای این کار متقاضیان باید به سایت رسمی سفارت ایتالیا مراجعه نمایند.

همینطور کشور کانادا عضو معاهده شینگن است و متقاضیان می توانند  ویزای توریستی ایتالیا شینگن را دریافت کنند.

متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا و رزرو وقت سفارت ایتالیا باید مدارکی را به سفارت ایتالیا تحویل دهند.

این مدارک بسیار مهم است و متقاضیان باید مدارک را بدون کمی و کاستی به سفارت تحویل دهند.

در صورت وجود نقص در مدارک احتمال رد شدن درخواست فرد بسیار زیاد است.

اخذ ویزای توریستی ایتالیا

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا

  • فرم درخواست ویزای توریستی ایتالیا شینگن
  • دو قطعه عکس پرسنلی جدید
  • دعوتنامه (داشتن دعوتنامه الزامی نیست)
  • گذرنامه به همراه دو برگ سفید با اعتبار حداقل شش ماه
  • اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی
  • گواهی اشتغال به کار برای کارمندان
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
  • پرینت گردش حساب جاری سه ماه آخر
  • پرداخت هزینه های صدور ویزا و انگشت نگاری

نکته: انگشت نگاری برای افراد زیر ۱۴ سال و افراد بالای ۸۰ سال نیازی نیست و بالطبع هزینه ای نیز دریافت نمی شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۹۰۵۱۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت یونان

اخذ ویزای تحصیلی کانادا

درباره ی mh.badali

همچنین ببینید

وقت مصاحبه سفارت ایتالیا

وقت مصاحبه سفارت ایتالیا

وقت مصاحبه سفارت ایتالیا چیست وقت مصاحبه سفارت ایتالیا یا همان وقت سفارت ایتالیا لازمه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *