• وقت سفارت ایتالیا

    اخذ ویزای ایتالیا در کمترین زمان و تضمینی

  • وقت سفارت کانادا

    اخذ ویزای کانادا در کمترین زمان و تضمینی

اخذ ویزای کانادا (ویزای توریستی کانادا) با دعوتنامه جهت اقامت و مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا با بهترین تعرفه

  -  خدمات مشاوره و اخذ ویزای توریستی کانادا + هزینه انگشت نگاری 390 دلار کانادا -  بهترین خدمات اخذ ویزای توریستی مولتی 5 ساله کانادا زیر نظر مشاوران مجرب -  اخذ دعوتنامه از شرکت توریستی در صورت نیاز و درخواست متقاضی  

logoبهترین مشاوره اخذ ویزای توریستی کانادا توسط مشاور رسمی اقامت و مهاجرت کانادا عضو انجمن iccrc – دفاتر تهران، ونکوور، ژنو.

متقاضیان ویزای کانادا و مسافران به کانادا میبایست جهت اخذ ویزای کانادا، اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا نمایند.

تلفن تماس: 22890485 و 22890524 و 22890515

موبایل: 09376459108 - 09126338291  - 09107670830

ویزای کانادا فوری و ارزان

همین الان وارد کانال تلگرام ویزای کانادا شوید و اخبار و اطلاعیه ها را دنبال کنید: 

عضویت در کانال ویزای کانادا

هر ساله تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان متقاضی ورود به کانادا هستند. بسیاری از این افراد دارای تخصص و دانش مورد نیاز کشور کانادا بوده و یا اینکه قصد دارند به اعضای خانواده خود بپیوندند. برخی از آنها تنها به صورت موقتی و جهت بازدید، تحصیل و کار وارد کانادا می شوند. درحالی که سایر افراد به دنبال امنیت و آزادی هستند. مهاجرت به کانادا تجربه ای است که زندگی فرد را دگرگون می سازد. یکی از مهمترین تصمیماتی که یک فرد در زندگی خود میگیرد. به همین دلیل است که بسیاری از متقاضیان برای این منظور به دنبال افرادی هستند که آنها را در این زمینه یاری نمایند. برخی از این افراد مورد تایید دولت کانادا قرار دارند، اما برخی دیگر مجوز انجام چنین کاری را ندارند. انجام خدماتویزای کانادا مشاوره در زمینه اخذ اقامت کانادا و دریافت وجه برای افرادی که جزو انجمن وکلای کانادایی، سردفتران کبک و شورای iccrc نباشند غیر قانونی و جرم محسوب می شود. این دسته از افراد که مجوز انجام این کار را ندارند با جریمه ای در حدود 100  هزار دلار و 2 سال زندان مواجه خواهند شد. شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا iccrc برای محافظت از حقوق شما در زمینه امور مهاجرتی به کشور کانادا بنیان نهاده شده است. این نهاد متشکل از مشاورانی است که تحت مجوز دولت کانادا در این زمینه شما را یاری می نمایند.  شورای iccrc دارای بیش از سه هزار مشاور در سراسر جهان است. آنها در این زمینه آموزش دیده و از تجربه و دانش کافی در زمینه ارائه خدمات مشاوره به متقاضیان بهره مند هستند. از آینده و رویای ورود خود به کانادا محافظت نمایید.

مراحل صدور ویزای کانادا

  1. تکمیل مدارک و ارسال فرم‌ها توسط متقاضی
  2. بررسی دقیق فرم‌ها و مدارک
  3. ثبت‌نام آنلاین شما برای درخواست ویزای توریستی کانادا
  4. دریافت نامه انگشت‌نگاری و مدت زمان یک ماهه برای مراجعه به سفارت کانادا در آنکارا
  5. دریافت جواب از طرف سفارت
  6. در صورت جواب مثبت بایستی حداکثر تا یک ماه، گذرنامه‌ی خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزا برایتان صادر شود. از آن‌جایی که در این مرحله نیازی به حضور خود شخص نیست. به پروسه‌ی رفت و برگشت گذرنامه به سفارت در این مرحله اصطلاحا " پیکاپ ویزا" می‌گویند.
 

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا سه نوع است:

ویزای تک ورود (single)، ویزای چند بار ورود (multiple)، ویزای ۵ ساله (supervisa

 
ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد یکبار وارد کانادا شوید.
  • ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.
  • ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.
 

توجه! ویزاهای اقامت موقت برای یک دوره ثابت زمانی معتبر هستند (چه تک ورود، چه چند بار ورود و یا سوپر ویزا ) و شما نمی توانید از یک ویزا پس از اتمام دوره آن استفاده کنید.

برای درخواست ویزای کانادا شخص می تواند به دو صورت اقدام کند:

ثبت درخواست آنلاین ویزای کانادا:

درخواست آنلاین ویزای کانادا

درخواست آنلاین ویزای کانادا

تنها تفاوت این حالت با حالت قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کدکاربری، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزای کانادا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز در نظر گرفته شده است.

ثبت درخواست کاغذی ویزای کانادا (draft):

در این حالت از درخواست ویزای کانادا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحویل دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست او در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب بماند. لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد.

انگشت نگاری: برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیر اینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود. توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

هزینه ثبت نام ویزای کانادا: برای ثبت نام ویزا باید هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در حین ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد. تعرفه ویزا به شرح زیر می باشد: هزینه ویزا: 100 دلار کانادا هزینه انگشت نگاری : 85 دلار کانادا در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می شود. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

برای اخذ ویزای کانادا با ما تماس بگیرید. ما شما را جهت گرفتن ویزای تضمینی کانادا راهنمایی و همراهی می کنیم.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا
مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

1- کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند (ترجمه با تائید دادگستری بهتر است).

2- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

نکته: ویزای توریستی کانادا اعتبار 10 ساله دارد اما چون پاسپورت‌های ایرانی اعتبار 5 ساله دارند، ویزا برای پاسپورت‌های ایرانی 5 ساله صادر می‌شود.

داشتن ویزای شینگن در پاسپورت، فرآیند صدور ویزا را تسهیل می‌کند، هرچند که اجباری بر داشتن آن نیست

3-  یک قطعه عکس جدید  3.5*4.5 رنگی با زمینه سفید

4-  ترجمه انگلیسی شناسنامه

5-  ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود)

6-  تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

7-  اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک ماه قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

8-  ترجمه‌ی اسناد ملکی

9-  اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل)

10- جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد برای فرزندان زیر 18 سال که بدون یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

11-  در صورت داشتن دعوت‌نامه: مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن دعوت کننده، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر Notary Public برسد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا (Supervisa)

  • مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
  • ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
  • T4
  • گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
  • بیمه یک ساله برای متقاضی
  • نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید) ارائه شود.

شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا

بیشتر متقاضیان ویزای توریستی کانادا به پاسپورت معتبر و خیلی ها به ویزا نیاز دارند. شما باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که:

  • در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.
  • از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.
  • قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.
  • فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید.
  • تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.
  • باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید (در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید).
  • تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.
پیکاپ ویزای کانادا
پیکاپ ویزای کانادا
پیکاپ ویزای کانادا

گاهی برای اخذ ویزای برخی کشورها می‌بایست به سفارت کشور مقصد در کشور واسط مراجعه نمود که این کار می بایست توسط شخص متقاضی صورت پذیرد و در مرحله بعد پس از اعلام صلاحیت یا عدم تأیید صلاحیت فرد متقاضی برای تعلق گرفتن ویزا، فرد متقاضی باید در صورت اعلام صلاحیت به کشور واسط جهت الصاق ویزا درون پاسپورت خود سفر کند و در صورت رد صلاحیت وی، فرد متقاضی می‌بایست به منظور بررسی اعتراض به عدم صدور ویزا و ارائه مدارک کامل تر در صورت لزوم و درخواست مجدد، به سفارت سفر مجدد نماید. اما در حالت اول با توجه به اینکه جهت درج ویزا در پاسپورت الزام به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست، پاسپورت می‌تواند از طریق یک کارگزار(نماینده) تحویل سفارت گردد و فرایند ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن پاسپورت دارای ویزا به شخص متقاضی را پیکاپ پاسپورت (pick up passport) یا پیکاپ ویزا (pick up visa) می‌گویند.

 

تلفن تماس: 22890485 و 22890524 و 22890515

موبایل: 09376459108 - 09126338291  - 09107670830

 

این مطلب در مورد ویزای کانادا تهیه شده است. در صورتی که متقاضی ویزای توریستی هستید حتما مطلب وقت سفارت کانادا را مطالعه کنید.

ویزای کانادا | ویزای توریستی کانادا | ویزای کانادا فوری